Via Media

With this project, our client wanted to add an open and airy home office and a self-contained guest bedroom suite. The¬†office needed to be open to the children’s game room area. In total, we removed two exterior decks and added on 700 square feet to accommodate their needs.

We created a split level addition that makes the area feel larger than it really is while allowing the guest suite a bit more privacy. Another feature of the split level addition was allowing equal access to the swimming pool and outside area for both the family and their guests.

A few of the features on the addition include: large windows and doors connecting to the outside area, large plank tiger wood flooring, contemporary bathroom finishes, built-in cabinetry that provided a functional guardrail between the game room and new office, and lastly we removed the original two decks and designed a second story continuous deck that was accessible from the entire second story.